Eny a chléb

Zdravím opět všechny milovníky psů a leonbergrů zvláště.
Jakožto člověk, kterého moji leoni několikrát – no tak dobrá – mnohokrát přesvědčili, že jsou to úžasní šílenci, od kterých lze očekávat neočekávatelné a nemožné, tak jsem ani od Eny (našeho přírůstku ve smečce) nečekal nic jiného, než podílnictví na vylomeninách celé smečky.
Eny nezklamala. Od prvního dne nám dávala radost a vymýšlela bejkárny. My ji zase za to zbožňujeme a občas nějakou vrátíme.
Když přiběhne uprostřed deště mokrá a strašně špinavá, ovšem hrozně veselá, přičemž skokem do mojí postele, kde já zrovna dřímu po tom co jsem zrovna vypil kafe a udřenej odpočívám, tak toho veselého psa upřímně nenávidím. Peřiny špinavý, prostěradlo špinavý, já špinavej a důkladně olízanej se zvedám, že se pomstím. Odkráčíme do koupelny, kde jí důkladně vykoupu a pomstím se jí. Jenže to má malinkatou chybu, ona se ve sprcháči koupe ráda. To není žádná pomsta drhnout,  vysmátýho čokla, co chrochtá blahem. Navíc se ta mrcha vyválí v každým sajrajtu a doma rovnou zatáčí do koupelny????!!!!! To je k uzoufání takhle jí za chvíli vypadá srst. Zkusím taktiku nevšímat si jí, jenže to ze mě ta důra zase nesleze, takže se jdu koupat já a ona se normálně připojí. Neuvěřitelné. Začínám jí podezřívat, že opravdu do toho svinstva leze jen kvůli koupeli. Na vycházce po městě to totiž neudělá, tam se chová jako dáma a všichni jí to baštěj, jaká je supr. A ty řeči- ty jsi krásná, no to jí máte vidět, jak se vystavuje potvora.
Počkej já na tebe vyzraju! Tak jsem jí párkrát jen nechal vyschnout a vyhřebelcoval. Tady to máš jí říkám, jenže ona leží a ještě si natáčením říká, jakej bok jí mám česat. No co.. Je dobře, že si to užívá, než abych jí lovil po baráku. Ovšem přátelé, ten pes miluje naprosto všechny způsoby údržby, které mohou psi mít .Teď jen čekám, kdy si řekne o solárko a masáže,,až přestane drbání pod krkem stačit. To jsem ještě neviděl. Navíc je mistr světa v zapatlání se v čemkoliv a stupňuje svoje mistrovství. Kravince to je jen začátek. Mrtvej ježek, tak to už je na omdlení, ale máte vidět tu modelku, jak pádí do koupelny. Vrchol smradu nasbíraného je ovšem bez konkurence rybí pomazánka na měsíc starém chlebu. Ten chleba k nám musel dojít jak se hýbal. Řval jsem jako pominutej, ale ta kravka se postavila nad ten chleba, aby ho měla přesně pod sebou podívala se na mě s vítězoslavně roztáhnutou papulou a lehla si do toho. Vyválela se v tom tak důkladně, že tam tráva neporoste tak měsíc. Konec šmitec! Vyhlašuju poplach číslo pět tj. nejvyšší nebezpečí. Ta nesmí doběhnout domů přede mnou, jinak volám do Liberce protichemickou jednotku. Rozběhnul jsem se ke dveřím baráku, jako že jí zatarasím cestu a vykoupu ji, když po tom tak touží. CCCCCCCC …Udělala mi kličku jako Cristianu Ronaldu a já se rozplác, jako ten nejmarnější obránce na světě zatímco ona ladně skočila do peřin. Jsem velmi, velmi smutný další leon, který ze mě dělá vola. Výborně asi 194 k 0 pro leony. Hlavou mi běží jak dlouho budu ten smrad dostávat prakticky z celého baráku. Vypadá to na stan před barákem na hodně, hodně dlouho.
Ovšem přátelé není nad to mít šťastného psa. A já jsem rád že moje smečka šťastná je. Přeji všem krásný den:)

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *