Ropná královna

Vážení přátelé psů a leonbergerů zvláště.


Já velký a chytrý muž jsem si myslel, že vše nebo téměř vše okolo leonbergerů už mám jak takž zmáknuté. Jaký jsem to bláhový člověk, spíš teda namyšlenej vůl:))))))))))
Ale abych se dostal k podstatě věci. Dnes na pravidelné procházce mi moji pejsci udělali velkou radost, vše probíhalo v klidu, pohodě, plemenu vlastní. Ani sousedovo volně pobíhající psi po našem pozemku nedošli k úhoně, neboť se naši pejskové nechali odvolat a já byl hrdý, velmi hrdý. Máme se tedy k návratu domů a jako na každé procházce jsme míjeli vykopanou nádrž na naftu, která tu prostě je už dlouho a nikdy si jí nevšímali .To se dnes změnilo.
Karolínka se náhle rozhodla, že tam jako nenápadně mrkne a půjdeme dom. Jenže tam ta kravka skočila a ze staré nafty si udělala bazén. Skočil jsem za ní, protože jsem jako obvykle propadl strachu o pejska a ona na mě mezi tempy v naftě udiveně kouká, proč jsem hysterickej a proč jí nenechám zaplavat dva tři bazény a že pak půjdeme domů.
Neměl jsem vůbec pochopení pro její sportovní aktivity a vystrkoval jsem jí z nádrže ven, což se mi povedlo a vylezl jsem taky. Tam na mě zbývající leoni z mojí smečky koukali naprosto nesouhlasně k mému postoji, co se koupání v naftě týče. No smrděli jsme všichni, protože Karolínka se mezitím stihla se všemi pokámošit, na mě šly pomalu mdloby a někteří z nás byli šťastní.
Já vám to osladím, vy hňupi, jsem jim říkal celou cestu domů. Nechal jsem je před dveřmi baráku a šel připravit koupelnu. Naštěstí máme šampónů pro pejsky vždy zásobu, ale najednou byla nouze o ručníky. Tak jsem připravil prostěradla. První se šel koupat Karel, je to slušně vychovaný pejsek a ač pod sprchu nerad, protože to není rybník šel. Výborně říkám si začátek dobrej. Pak přišel na řadu Jaroušek, toho šmejda sem deset minut honil okolo baráku, protože moc dobře tušil, co přijde, ale přepral jsem ho a vykoupal. Doteď se mnou nemluví.
A přátelé, kde myslíte, že jsem našel Karolínu??? Zase v tý nádrži!!!!! Mě málem trefil šlak. Odtáhnul jsem jí do koupelny za pomoci dvojitýho nelsona, protože ona se koupat ve sprše přece nebude zadarmo. Nakonec jsem jí tedy vykoupal. Pak jsem vykoupal sebe a nakonec postavil plot kolem nádrže.
Jsem tak utahanej, že teď v 19:20 jdu spát, ale o své zážitky z dnešní procházky jsem se musel rozdělit.
Pejskům zdar leonbergerům zvlášt.
P.S. Až žena zjistí, co jsem udělal s jejími prostěradly, přijďte mi na pohřeb:)))))))))

You may also like...

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *